Návrh revize RVP nově také ke stažení v PDF

Chci si návrh
prostudovat v PDF

Texty revize RVP si nově můžete jednoduše stáhnout nebo vytisknout v pdf. a seznámit se s jejich obsahem.

Rádi bychom vás upozornili, že pdf. dokument, který si stáhnete, je pouze pracovní verzí návrhu revize RVP pro předškolní nebo základní vzdělávání. Berte také na vědomí, že dokument byl vygenerovaný ze systému k určitému datu a jsou v něm uvedeny pouze závazné části návrhu revize RVP.

Rámcový vzdělávací program
pro základní vzdělávání

Rámcový vzdělávací program
pro předškolní vzdělávání

Projděte si online informační systém revize RVP

Abyste si udělali ucelený obrázek o návrhu revize RVP pro předškolní a základní vzdělávání, připravili jsme pro Vás online informační systém, kde jsou oba dokumenty prezentovány. Není to nic složitého, systém je logicky členěný a Vy se jednoduše seznámíte s tím, jak jsou jednotlivé oblasti dokumentu provázány a logicky propojeny. Kromě informací o základních gramotnostech a klíčových kompetencích zde najdete také podrobné informace o průřezových tématech a vzdělávacích oblastech pro základní vzdělávání.

Vyplněním dotazníku nám pošlete Váš názor!

Prosíme vyjděte nám vstříc a po prostudování pdf dokumentů a online informačního systému, vyplňte online dotazník. Není třeba obávat se složitosti dotazníku, jeho vyplnění je snadné. Vaše názory jsou pro nás velmi cenné a odborní garanti se budou obdrženým podnětům věnovat.